Untitled Document
Program: 
L-D: 10:00 - 07:00
Contact/Rezervari: 
0763.233.333
Email: 
rezervari@oktoberfest-pub.ro

Seri dedicate campionatelor de fotbal, tenis

 • Skol Metru - 40 de lei
 • Minidozator Skol 2,4 L - 35 lei

 • Oktoberfest pe Franceza 3 este cu adevarat o berarie pentru suflet. Aici, la noua locatie deschisa in 2013 ai o casa intreaga la dispozitie , pentru a petrece timpul cat mai placut alaturi de prieteni.

  Imobil istoric, consolidat total in 2007 avand o arhitectura deosebita, are in componenta trei niveluri: demisol, parter si etaj avand suprafete similare si in acelasi timp generoase. In oricare dintre acestea vei gasi ambianta necesara pentru a face ca timpul sa nu conteze.Pozitonata la rascruce de drumuri, Oktoberfest pe Franceza 3 dispune de una din cele mai mari terase sezoniere din Centrul Istoric. In zilele toride de vara , deschidem larg umbrelele si pornim sistemul modern de racire extern, astfel ca lupta cu canicula sa fie castigata din start.

  Va stam la dispozitie 21 de ore zilnic,7 zile pe saptamana, 365 zile pe an astfel ca petrecerile de seara se pot prelungi pana dimineata la 7; ne tragem sufletul 3 ore si de la 10.00 o luam de la capat cu o cafea la ibric sau o limonada revigoranta.

  Ca sa multumim pe toata lumea, am incercat sa aducem sortimente de bere care sa acopere o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte in randul celor ce ne viziteaza ; astfel, pe langa berile produse pe plan local avem beri din Cehia, Anglia, Germania ori Austria, blonde sau brune, beri rosii sau artizanale.

  In intimpinarea bunei dispozitii, Oktoberfest pe Franceza 3 va propune alternative inedite si felurite ca prezentare si pret pentru a consuma berea ta favorita: halba de 1l, bere la metru, la mini dozator de 2,4 l si bineinteles la galeata ce 10 litri ce poate fi bauta cu polonicul.

  Pentru a sustine succesiunea nesfarsita a habelor in periplul de la dozatoare catre mesele clientilor nostri, Oktoberfest pe Franceza 3 va ofera un meniu specific unei berarii serioase ; vestitii mici traditionali, dupa o reteta originala, alaturi de carnaciorii de bere, cei afumati,ori condimentatii Carnati de Sibiu contribuie din plin la reusita unei seri de pomina. Acestia, dupa ce au avut placerea de evolua pe gratarul nostru ,pentru a nu se simti stingheri in platou pot fi secondati si de cartofi pai aurii sau dolofanii wedges.

  Cele 16 LED TV SAMSUNG cu diagonala de 116 cm sunt condimentul ce face ca Oktoberfest pe Franceza 3 sa fie altfel; la orice ora, poti cere sa urmaresti competitia sportiva favorita: fie ca este un meci de foltbal la 23.00 sau o lupta de MMA de peste ocean la 4 dimineata, trebuie doar sa fie transmisa in Romania pe unul din posturile operatorilor DOLCE TV sau DIGI TV.

  Distribuie