Untitled Document
Program: 
13:00 - 01:00
Contact/Rezervari: 
0724081810
Email: 
lascenaclub@gmail.com

La Scena este casa boierească polivalentă, situată la intersecția Călărași cu Mântuleasa, al cărei exterior nu trădează deloc minunățiile care se-ascund înăuntru. Pentru că numai cei inițiați își fac curaj să intre.

La Scena înseamnă terasa pe care vei regăsi farmecul grădinilor din Bucureștii de-altătată, pentru că poți petrece vreme bună la înălțime, scăldat în raze de soare, sau la umbra răcoroasă a casei impunătoare.

La Scena poate fi cafeneaua/restaurantul/clubul/lounge-ul/cârciuma preferat(ă) pentru că îți oferă toate acestea într-un singur loc, fără să te plictisească. Saloanele sunt amenajate astfel încât să te poarte prin diferite lumi. Îți poți savura cafeaua în recepție ca și când ai fi oaspete într-un film hollywoodian, poți servi prânzul sau cina în Salonul Galben admirând expozițiile de pe pereți sau viața agitată de dincolo de fereastră, te poți destine stand tolănit pe canapelele orientale din Roșu sau te poți desfăta cu petreceri memorabile pentru invitații tăi.

La Scena înseamnă TEATRUL din pod și un loc de intersecție a artelor independente: happening-uri, performance,concerte de muzică live, proiecție de film, lansări de carte, expoziții de pictură sau fotografie, cursuri de actorie, tango. Toate în același timp, într-un singur loc.

La Scena inseamna SALA MICA unde spectacolele intime si calduroase te rapesc din atmosfera restaurantului retro din Calea Calarasi nr. 55.

Distribuie