Untitled Document
Program: 
Non-Stop
Contact/Rezervari: 
0722.626.043
Email: 
office@lahistoria.ro

Daca ati trecut cel putin o data prin Centrul Istoric al Bucurestiului cu siguranta ati remarcat cea mai mare si mai atragatoare terasa, cea de la Historia. Ceea ce v-a scapat insa este povestea acestui loc unic, care cucereste cu fiecare cina si fiecare pranz, sau chiar si cu o simpla bere sau cu un cocktail noi adepti ai Historiei.

Restaurantul, pub-ul si ,mai nou, podul, sunt amplasate intr-o cladire din 1850, spectaculoasa in interior, lucru aproape ascuns de lumea exterioara, care-i ofera un aer boem, extrem de atragator. Meniul cu puternice influete sud-americane completeaza o imagine greu de egalat pentru acea zona a Bucurestiului. Nici bauturile nu sunt alese intamplator. Oferta este constituita dintr-o paleta bogata de cocktail-uri si vinuri alese potrivit meniului sudamerican.

Historia se rescrie pentru momente cochete, dar si pentru un pranz, o cina, sau chiar petreceri cu sute de invitati veniti sa ia masa, sa stea la un pahar de vorba, sau sa petreceaca pana la primele lumini ale diminetii. Toate acestea sunt oferite in cadrul unui program non-stop, de luni pana duminica! 

Historia se rescrie in fiecare noapte in care shoturile curg din partea casei. Barmanii La Historia au pus litera „t” in cuvantul „talentat”.

Historia se rescrie si se extinde! De curand, am inaugurat un spatiu neconventional, In Pod, acolo unde saptamanal organizam evenimente pentru toate gusturile, fie ca vorbim de expozitii foto, concerte, jam session-uri de jazz, in fiecare vineri, cu Sorin Zlat Band si prietenii, sau proiectii de filme, piese de teatru si stand up comedy. Petrecerile din pod sunt deja pregatite pentru perioada urmatoare si muzici de toate felurile se vor auzi din platanele DJ-ilor priceputi!

Historia se rescrie. Impreuna cu voi.

Distribuie