Untitled Document
Program: 
Ma-J: 10:00 - 06:00
Contact/Rezervari: 
0729.041.043
Email: 
office@eldictador.ro
  • Miercuri: Twins Party - este seara ofertelor speciale in El Dictador, orice bautura platesti, pe a doua gratis o primesti, prietenul sa-ti cinstesti! 
  • Joi: Selfie Party - Arata-le si prietenilor cum te distrezi sa vedem cate like-uri poti sa primesti!
  • Vineri: Red is Bad - Vii vineri seara in rosu imbracat si esti  "pedepsit" la bar cu un... shot! 
  • Sambata: Devilish Night, petrecere incinsa ca flacarile Iadului! Mixurile in forta te elibereaza de toate frustrarile si tensiunile acumulate in cursul saptamanii!

Ascuns in subsolul generos al unei cladiri impunatoare, clubul El Dictador te intampina inca de la primii pasi cu o austeritate voita. Clubul muzeu al dictaturii este locul unde istoria a fost pusa la zid, la propriu.
Intri ca-n buncar, mergi prin catacombe si oriunde te-ai duce esti vegheat de ochii ageri ai celor mai mari conducatori de pe mapamond din portretele prezentate pe pereti.

El Dictador este unicat prin tematica sa: gravuri, fotografii si sculpturi gigantice din fier semnate de binecunoscutul sculptor Marius Leonte, alaturi de documente istorice cu toti conducatorii din timpul diferitelor festivitati, parade sau intalniri oficiale - dau numele celor sase separeuri: Ceausescu, Mussolini,Franco, Pinochet, Mao si Hitler.

 

"Pentru tara si popor, ne distram in DICTADOR! "

Miercuri este seara ofertelor speciale in El Dictador.

Daca pentru a incepe o petrecere este nevoie de minim doi, la "Twins Party" , orice bautura platesti, pe a doua gratis o primesti, prietenul sa-ti cinstesti! 

Arata-le si prietenilor cum te distrezi sa vedem cate like-uri poti sa primesti! La "Selfie Party" , in seara de joi, faci selfie, il trimiti prin mesaj pe pagina de Facebook a clubului El Dictador iar cele mai votate trei fotografii vor fi premiate cu voucher de 140 lei si card de membru care asigura reduceri de 20% la petreceri.

 Daca seara de vineri sta sub semnul pasiunii, cea de sambata poarta semnul focului! "Red is Bad" Party da tonul tinutelor provocatoare. Vii vineri seara in rosu imbracat si esti  "pedepsit" la bar cu un... shot! DJ Markizu' te poarta intr-o calatorie muzicala care imbina perfect old cu new school.

"Devilish Night" ! Sambata, in El Dictador ai o petrecere incinsa ca flacarile Iadului! Mixurile in forta te elibereaza de toate frustrarile si tensiunile acumulate in cursul saptamanii!

Fetele bune merg in Rai? Atunci toate fetele rele sunt asteptate sambata, la Devilish Night in El Dictador, cu un long drink din partea casei!

Distribuie