Untitled Document
Program: 
L-V: 07:30 - 19:30 / S-D: 10:00 - 18:00
Contact/Rezervari: 
0731 150 152
Email: 
office@coffeeup.ro
Website: 

Ne plac oamenii, ne place cafeaua și de aici s-a sintetizat foarte ușor dorința de a deschide o cafenea, în care lucrurile să funcționeze pe bază de zâmbete, iubire și, desigur, cafea. Toate au venit de la sine la COFFEE UP, unde noi ne-am împrietenit cu clienții si clienții, la rândul lor, între ei. Să fie “de vină” sentimentul de acasă pe care spațiul mic si intim îl oferă, spațiu la care fiecare dintre noi a contribuit cu câte puțin? Sau starea de bine pe care încercăm să o facem molipsitoare? Sau poate cafeaua care vine ca o îmbrațisare caldă într-o zi grea? Noi ne bazăm pe toate trei. 

“Slăvind” cultul cafelei, am vrut să împărtășim această pasiune si celorlalți, mai mult sau mai puțin cunoscători. Colaborăm cu prăjitori români, pentru a oferi o experiență completă a cafelei de specialitate proaspăt prăjite, 100% arabica. 

Avem câte o origine nouă o dată la două saptămâni, iar pentru că ne place libertatea de a călători oriunde vrea sufletul, le schimbăm pentru ca voi să puteți experimenta noi gusturi, senzații de neuitat: Ethiopia, Kenya, Nicaragua, Guatemala, Columbia, El Salvador, Rwanda, Brazilia. Lista se mărește pe parcurs ce săptămânile trec, imaginația fiind singura care ne limitează. 

Tu unde vrei să călătorești azi?

Distribuie