Untitled Document
Program: 
L – D: 10:00 – ultimul client
Contact/Rezervari: 
0725.523.081
Website: 

De la fripturi fragede si suculente, la antreuri sofisticate, de la salate proaspete, la supe aburinde si deserturi savuroase.

Aer conditionat, ventilatie, Wi-Fi, plata cu card

Centrul vechi al Bucurestiului gazduieste, pe strada Smardan la numarul 41, restaurantul Brauhaus. Gandit ca un loc in care imaginatia pleaca in cautarea povestii din spatele fiecarui detaliu, Brauhaus face prin stilul inedit al amenajării, ingeniozitatea meniului, savoarea si aroma preparatelor locul potrivit unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, relaxanta, chic.

Calatoria virtuala prin lume, propusa de Brauhaus, se regaseste si in meniul sau, care reuneste o paleta ampla de preparate. De la fripturi fragede si suculente, la antreuri sofisticate, de la salate proaspete, la supe aburinde si deserturi savuroase.

Ingrediente cunoscute in toata lumea, gatite si imbinate in bucatarie cu pasiune pentru a regasi gusturi unice. Preparatele sunt completate de un meniu de bauturi rafinat si sofisticat, cu arome clasice, dar si cocktail-uri in combinatii originale si atractive.

Distribuie