Untitled Document
30-40
Program: 
V-S: 20:00 – 05:00
Contact/Rezervari: 
0752.525.353
Email: 
contact@belugamc.ro

Bar, Club, Sală de concerte/ evenimente

425 m2 - 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri - 600 de persoane

Beluga Music & Cocktails exista in peisajul bucurestean din Octombrie 2016 si te invita la bordul submarinului sau pentru a descoperi o noua destinatie in fiecare weekend.

Promitem destinatii spectaculoase si experiente memorabile. Submarinul nostru are o singura misiune – mii de kilometri de distractie chiar in inima Bucurestiului. 

Bar, Club, Sală de concerte/ evenimente sau un spatiu frumos amenajat pentru o exprimare alternativa, Submarinul “Beluga Music & Cocktails” este destinatia care te pastreaza conectat  cu muzica LIVE, prin selectia trupelor invitate, prin spatiul bine echipat pentru a sustine concerte live, prin design, public, cocktailuri inedite si atitudine.

Beluga Music & Cocktails a creat o noua definitie a vietii de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locatiei completat cu artisti de renume, pozitioneaza BelugaMC ca una din cele mai bune destinatii ale orasului ce prinde viata o data cu venirea weekend-ului.

De la deschidere pana in prezent, numerosi artisti, DJs si trupe de cover, au colorat noptile tinerilor prin concerte live de exceptie. Cei care iubesc viata de noapte, deja stiu ce se gaseste pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sala de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri!

Cu o capacitate de 425 m2, dispune de 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese pozitionate langa scena poate fi modificata in functie de cerinte sau de evenimente.  Beluga MC poate gazdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane / dintre care 300 persoane pot sa rezerve loc la mese/canapele/bar.

Weekend inseamna Beluga Music & Cocktails.

Te asteptam la bord!  Vineri & Sambata | Lipscani 30-34.

Distribuie