Untitled Document
Program: 
L-D: 10-05 (ultimul client)
Contact/Rezervari: 
0728.203.000
Website: 

Anton Pub este singurul pub din Piața Sfîntul Anton, unica piață din Centrul Vechi, străjuită de Biserica Domnească Sf. Anton, Curtea Veche și Hanul lui Manuc. În acest decor cu rădăcini adînci în istoria Bucureștiului și a neamului românesc, Anton Pub oferă o viziune modernă, arty, pentru ceea ce înseamnă un loc de relaxare și distracție, un spațiu ideal pentru a servi băuturi sau a lua masa, precum și un club atent amenajat pentru a organiza petreceri de neuitat.

Anton Pub, al patrulea membru al familiei Club A, alături de Club Antiqum și Panic! Club, vizează la fel ca și frații săi o clientelă aleasă, cu spirit intelectul, atrasă de muzică de calitate și de evenimente artistice de toate categoriile, fie că este vorba de carte, literatură, pictură, teatru sau film. Este un loc în care mai demult se cînta live, pe nișe de jazz, blues sau rock, și acest fapt se va regăsi și în atmosfera pubului, chiar dacă muzica va fi mult mai variată și potrivită serilor de dans.

Design-ul este nonconformist, cu accente postmoderne, pereții sunt decorați cu opere de artă conceptuală și picturi cu influențe avangardiste sau neoexpresioniste, ceea ce produce un efect de relaxare îmbogățit de calitatea spațiului înconjurător, la care se adaugă oferta variată de băuturi, cocktailuri, specialități pe bază de cafea sau meniul variat al bucătăriei. Mai mult, aparteneța Anton Pub la familia Club A este reflectată în mod special prin prețuri, oferta fiind potrivită oricărui tip de buzunar.

Distribuie