• True Club inaugurează True Voice, show-ul talentelor muzicale

  True Club inaugurează joi, 26 ianuarie, True Voice, party-ul din Sufragerie care se transformă, de fiecare dată, într-un talent show muzical. De peste 6 ani,  Sufrageria a găzduit în serile de joi “Karaoke live cu band”, petrecerile în care artiști consacrați sau simpli pasionați de muzică au cântat pe scenă alături de True Band. Astfel, toti cei care își doresc să cânte (voce sau instrumente) au la dispoziție o scenă profesionistă, o trupă și un catalog cu cele mai iubite hituri.

  “Serile de joi se transformă mereu într-un adevărat talent show la True, însă fără juriu, doar cu un public entuziast. Fiecare, indiferent de background-ul muzical, poate urca pe scena noastră să cântă alături de True Band. Am ales să redenumim acest concept de petrecere pentru a ne apropia mai mult de ce se întâmplă efectiv în seara de joi. Este mai mult decât karaoke cu band, am văzut de-a lungul timpului cum au crescut pe scena noastră concurenții de la talent show-urile muzicale, artiști la început de drum, dar și muzicieni consacrați care vor să se bucure de o seară relaxantă de cântat alături de fanii lor. Așadar, “True Voice” a devenit o alegere firească.“ declară reprezentanții True Club.

  Începând din 26 ianuarie, Laura Gherescu & True Band își vor alege co-gazda show-ului următor   dintre cei care vor cânta cu ei. Astfel, amfitrionii True Voice vor fi Laura și cei mai talentați participanți ai serii. Toți cei care vor urca pe scenă își pot alege cântecele preferate dintr-un catalog de karaoke care conține hituri clasice și noi, atât românești, cât și internaționale.
   

  Mai multe detalii aici.

  Facebook event: True Voice Grand Opening

  Youtube promo

  www.trueclub.ro

  Info & Rezervări: 0727.488.087. Intrarea este libera.

  Contact presă: Larisa Perde, E-mail: larisa@pr-tist.ro/ tel 0742 808 507

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.