• TEA & COFFEE FESTIVAL 2016

  Când: 24 -30 Octombrie 2016

  Unde: Hanul Gabrovenilor (Sala Arcelor, Sala Cafenea şi curtea interioarã) şi cafenelele & ceainãriile partenere:

  Tea&Coffee urban lifestyle – în ultimii doi ani domeniul cafelei a cunoscut o dezvoltare impresionantã. Oferta specialiştilor prãjitorii, şcoli de barista, magazine de specialitate, dar şi cererea publicului cunoscãtor au crescut chiar şi înzecit. Totodatã, în ceea ce priveşte ceaiul, lucrurile stau asemãnãtor, ba poate chiar şi mai bine. Ceaiul nu mai este vãzut ca un produs elitist, servit doar în ceainãrie, ci ca un produs foarte cunoscut, consumat acasã, la birou, cu prietenii, cald, cu gheatã, în diverse amestecuri delicioase. A bea cafea de specialitate, proaspãt prãjitã, dar şi ceai a devenit acum un adevãrat stil de viatã urbanã. Ce: expozitie de ceai şi cafea de specialitate cu intrare liberã la Hanul Gabrovenilor, Zonã de Lounge (cafenea şi ceainãrie) în curtea interioarã, Scenã în curtea interioarã; 7 seri culturale tematice organizate în ceainãriile şi cafenelele partenere Program: expozitie – 29 şi 30 octombrie, orele 10:00-21:00; Spectacole, concurs dedicat publicului larg, iubitorilor de cafea şi ceai, concerte  

  Activitãti Expozitie de ceai şi cafea
  7 seri tematice dedicate promovãrii culturii ceaiului şi cafelei organizate în cafenele şi ceainãriile bucureştene (seri dedicate traditiilor şi artelor din tãrile ce au o bogatã culturã în ceea ce priveşte ceaiul sau cafeaua). Exemple: Seara japonezã, Seara indianã, Seara turceascã, Seara british etc.

  Concurs Coffee &Tea 4 everybody
  Când: 29-30 Octombrie 2016
  Unde: Hanul Gabrovenilor - curtea interioarã 
  Concept: Concursul de divertisment, organizat în parteneriat cu www.espressoman.ro, coordonat şi prezentat de Liviu Frãtilã,  îşi propune în primul rând sã promoveze ideea cã oricine poate învãta sã recunoascã şi sã prepare o cafea sau un ceai bun, şi, cu putin talent, poate desena  în spuma de lapte
  Mecanism: Înscrierile la concurs se vor face online, înainte de festival. Sâmbãtã, 29 octombrie va fi dedicatã trainingului. Participantii vor fi instruiti de specialişti în prãjirea, prepararea cafelei şi a ceaiului, Latte Art, iar duminicã, 30 octombrie, se vor întrece în recunoaşterea cafelei de specialitate, recunoaşterea tipurilor de ceai, prepararea cafelei prin mai multe metode (aeropress, V60, esspresso), prepararea corectã a ceaiului, Latte Art. 
  Câştigãtorii vor fi anuntati şi premiati duminicã searã. 

  Contact: Alexandra Dinu

  Tel: +40 722.233.114

  Mail: alexandra.dinu@media-events.ro
  www.tea-coffee.ro www.media-events.ro

  FB: TeaCoffeeFestival

  FB: Media & Events Entertainment

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.