• Taci un pic...iubește mai mult!

  “<<Taci un pic>> este viziunea mea asupra unui moment de dragoste pură, care nu pune condiții și prin care ne exprimăm așa cum suntem. Un moment trăit cu ajutorul unui alt limbaj, mai simplu și mai sincer: limbajul muzicii. Am înlocuit notele muzicale cu sentimente și acesta este rezultatul.”  spune Jazzy Jo.

    „Taci un pic”, cel mai recent single al artistei, descrie atmosfera perfectă pentru o seară de neuitat în doi, un moment în care unica rațiune este dragostea. Emoția și pasiunea transmise de Jazzy Jo sunt completate perfect de Cabron, cu care artista a colaborat cu succes și în trecut pentru single-ul „Arată-le la toți”.

  Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production, linia melodică aparținând lui Șerban Cazan și Jazzy Jo, iar versurile sunt scrise de Smiley, Dorian și Cabron.

  Jazzy Jo este o prezență aparte pe piața muzicală din România. Artista reinventează muzica pop, aducând o combinație unică de influențe jazz, swing, R’n’B sau funk.

  Alături de echipa HaHaHa Production, în 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat în cap", o colaborare cu Dorian, care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Acesta a fost urmat de single-ul „A night in Bucharest", o piesă jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii româneşti din ultimii ani, şi de piesa „Cuba", single-ul din aceasta vara.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.