• Re:public inchide!

  Astazi am primit o veste trista. Una dintre cele mai apreciate locatii din centrul vechi isi inchide portile. Re:public si-a dorit inca de la inceput sa aduca elemente noi in materie de entertrainment, sortiment de bauturi si varietate culinara. Chiar si asa, patronii au decis ca afecerea nu era una profitabila, dupa cum se arata si in comunicatul de mai jos:

  "Din pacate, chiar si cu burgerii minunati pe care ii serveam in Brasserie, cu metrii de bere rece si cu atmosfera minunata din Bierhalle, pur si simplu businessul nu era profitabil suficient pentru a ramane deschisi.

  Multumim clientilor nostri, prietenilor, partenerilor care ne-au sprijinit de-a lungul timpului. Multumiri aparte pentru angajatii nostri, din prezent si din trecut, fara care nu am fi reusit sa ajungem pana aici.

  Un numar de factori au condus la decizia de a inchide Republic, printre care: o schimbare a profilului clientilor din centrul vechi, traficul in scadere din timpul saptamanii, costurile ridicate de operare. Eforturi notabile au fost depuse si cu proprietarii cladirii pentru a ajunge la un acord corect si reciproc benefic, dar din pacate fara rezultat.

  Este devreme sa spunem daca si unde vom deschide un nou Republic sau un nou proiect. Nu credem ca vom putea sta mult timp pana vom gasi o noua provocare. In perioada imediat urmatoare ne vom concentra pe proiectele existente, Bordello si Mulanruj din Centrul Istoric, Phill Restaurant & Playground din Pipera."

  Acestea fiind spuse, ne luam la revedere de la un local emblematic pentru centrul vechi si de la un bun partener.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.