• Radio Killer lansează „It hurts like hell”

  << „It hurts like hell” este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție.

  Nu toate iubirile sunt eterne. Uneori trebuie să pui punct și să o iei de la capăt. Cel mai greu este să faci față durerii și amintirilor.

  Orice sfârșit, însă, înseamnă și un nou început. Timpul estompează suferința și o transformă în speranță, așa cum orice dezamăgire te ridică și te face mai puternic.>>, spune Lee Heart.

  Compusă de Șerban Cazan și Smiley (Andrei Maria), „It hurts like hell” va fi inclusă pe albumul pe care Radio Killer urmează să îl lanseze anul acesta, album care va conține cele mai apreciate piese ale proiectului încă de la lansarea sa din 2009.

  Radio Killer este primul proiect de muzică electronică din România care a fost inclus în playlist-ul BBC Radio One cu piesa „Lonely Heart.” Pentru Lee Heart și Paul Damixie, Radio Killer înseamnă muzică, bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei înșiși. Trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă.

  „It hurts like hell” este un single creat în studiourile HaHaHa Production și produs în colaborare cu Roton Music.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.