• O vara plina de Mano si Azteca

  Ne dezmortim si ne redescoperim simtul calatoriei alaturi de Mano si Azteca.  
  “Just let me rest 10 minutes, i'm coming! Busy weekend ahead!” scria Azteca pe contul sau de Facebook la inceputul acestei veri.  
  Atat pentru tanarul DJ, cat si pentru partenerul sau de la pupitru, Mano, vara anului 2015 a venit cu o serie de experiente inedite.  
  Rezidentii deja consacratei Kudos Beach nu au putut lipsi atunci cand conceptul si-a anuntat oficial prezenta la unul dintre cele mai mari evenimente de muzica electronica - OFF Sonar. Avand un rasarit pe malurile Marii Balearice adanc impregnat in amintirile lor, cei doi artisti pornesc intr-un tur de forta al carierei lor de DJ si producatori.  
  Mano s-a imbarcat spre o calatorie catre Moscova, unde a impartit pupitrul cu Izhevski si Gorje Hewek in Propaganda. Un club cu o traditie de peste 20 de ani, acesta a devenit emblematic pentru petrecerile sale si a setat standardul in materie de evenimente pentru Europa de Est.   
  In tot acest timp s-au desfasurat pregatiri intense pentru Kudos Fest 4, “petrecerea in care inima este la fel de libera precum degetele picioarelor”. Un festival de 3 zile pe malul marii, unde valurile reunesc contururile nisipului si boxele dirijate de nume precum Hot Since 82, Oxia, Mendo, Ninetoes devin una cu atingerea blanda a brizei. Nelipsiti au fost si Mano si Azteca impreuna cu Optick, Mihai Popoviciu, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, devorand fiecare ora cu muzica lor.  
  Pauza de respiro este scurta, caci la sfarsitul lunii iulie, Mano este prezent pe afisul festivalului Airfield. Printre muzica si o sumedenie de alte activitati precum skydiving si zboruri cu balonul cu aer cald, participantii vor fi incantati aici de muzica buna si un festival in aer liber, cu 40 de hectare la dispozitie.  
  Inceputul de august ii gaseste pe baieti cu picioarele pe pamant, mai exact in Tresor - Berlin. Aici, artistii agentiei Cyclic vor avea multe de aratat. Clubul care a pus bazele muzicii techno inca de pe vremea cand Mano si Azteca nici nu ascultasera primul vinyl are acum placerea sa ii gazduiasca. Un gig in aceasta fabrica, abandonata de oameni dar recuperata prin sunete de basi, decorata cu zambete si urme de pasi de dans serveste ca un trofeu pentru cariera lor.  
  Un sfarsit fulminant am spune, insa acesta e doar inceputul. Mano si Azteca revin week-end de week-end la Kudos Beach gata sa satisfaca poftele melomane ale petrecaretilor cu dor de mare.  
  In incheiere, fanii baietilor vor fi incantati sa afle ca Mano si Azteca sunt pregatiti de lansarea urmatorului lor release – Lost In Crazy Feelings. Un EP produs de Cyclic Records, decorat exceptional cu un remix marca Oxia, va fi disponibil publicului larg incepand cu 23 iulie.   
  Prin urmare, putem intelege ca oricat de nebune ar fi sentimentele, oricand putem gasi calmul si echilibrul acasa. Oriunde ar fi ea, pe plajele din Barcelona, in cluburile grele ale Berlinului, pe plaiurile nesfarsite ale Sibiului si chiar pe nestavilitele plaje ale Mamaiei. Acasa, pentru Mano si Azteca, este oriunde granita dintre pupitru si multime este nimicita de pasiune si muzica buna.   


  Webpage: http://www.cyclic.ro

  Like Us Page: https://www.facebook.com/cyclicagency  

  Be Our Friend: https://www.facebook.com/cyclicromania  

  Like Our Music: https://www.facebook.com/cyclicrecords  

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.