• MAKE IT HAPPEN – o seară la It’SHOWTIME

  Joi, 04 mai, începând cu ora 19:00, Asociația Culturală Broadway Theatre organizează MAKE IT HAPPEN - o seară la It’SHOWTIME – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este țâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă. Evenimentul va fi găzduit la sala de spectacol ARCUB Gabroveni – Str. Lipscani nr. 84-90.

  CONTEXT: Asociația Culturală Broadway Theatre este un ONG care își dorește să plaseze arta într-un mediu relaxat, prin programe educaționale și divertisment live. Apărută pentru a continua și îmbunătăți activitatea Teatrului Independent În Culise (2011-2016), dar și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, Broadway Theatre dezvoltă proiectul IT’SHOWTIME sub egida grupului artistic deja format, construind un produs cultural adaptat la nevoile actuale ale pieței.

  It’SHOWTIME  va fi o platformă de live entertainment în București, organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru startul proiectului este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole. Deschisă tot anul, platforma va pune la dispoziția iubitorilor de ieșiri în oraș o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live entertainment venue. Acest loc de întâlnire (hang out place) multifuncțional va găzdui spectacole de teatru, stand-up comedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

  MAKE IT HAPPEN - o seară la It’SHOWTIME

  04 mai ora 19:00 – ARCUB Gabroveni

  MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional. Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la It’SHOWTIME, prima platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene. 

  Programul: 

  1. Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)

  2. Musical-ul SUPERMARKET  („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră...” Theo Herghelegiu)

  1. Discuții cu artiștii

  „Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. It’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș.” (Cristian Bajora, director artistic)

  Locurile la evenimentul „MAKE IT HAPPEN - o seară la It’SHOWTIME” pot fi rezervate la numărul de telefon 0735 026 762, printr-un email la office@itshowtime.ro sau pe pagina de facebook It’ShowTime: fb.me/liveentertainmentvenue. Cei care doresc să contribuie la dezvoltarea acestei platforme pot face donații în contul destinat acestei cauze.

  Asociația Culturală Broadway Theatre

  CIF 36884307
  IBAN RO40INGB0000999906567964

  Contact:

  Teodora Roșu

  0735 026 762

  office@itshowtime.ro

  fb.me/liveentertainmentvenue

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.