• Lansare Feli – Cine te crezi?

  Feli Donose, fosta concurenta de la Vocea României, şi-a lansat miercuri, 15 octombrie, primul single şi videoclip din carieră. Evenimentul a avut loc în „sufrageria” True Club din Centrul Istoric.

  La eveniment a fost prezenţi şi artiştii HaHaHa Production, familie din care face parte acum şi Feli.

  Deşi, în cadrul concursului televizat, artista a făcut parte din echipa lui Moga, iată că soarta a adus-o în echipa de producţia a lui Smiley, iar artista se declara mai mult decât încântată de acest lucru: „Proiectul acesta mă împlineşte pe plan muzical şi simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu în momentul de faţă. La HaHaHa Production mă simt ca acasă din toate punctele de vedere. Am întâlnit oameni faini, în ambalaje faine, cu talente extraordinare.", a declarat Feli.

  Evenimentul a debutat cu vizionarea în premieră a videoclipului, al cărei regie este semnată de Catrinel Dănăiață. Videoclipul are un aer misterios care reuşeşte să redea foarte bine dramatismul din versurile piesei.

  Seară a continuat cu un recital de cover-uri dar și cateva piese ce vor fi incluse pe viitorul album al artistei ce va fi lansat anul viitor. Alături de Feli au urcat pe scenă şi colegii săi de studio: Speak, Jazzy Jo, Dorian şi Silvu Paşca.

  În final, Şerban Cazan unul dintre compozitorii piesei „Cine te crezi?”, i-a oferit surpriză emoţionantă artistei, interpretând piesa „You are so beautiful” (Joe Cocker), declarând că aceasta merită tot ce îi se întâmplă în acest moment.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.