• HaHaHa Production vă așteaptă la HaHaHappy New Year București 2015!

  Petrecerea de Revelion din Piața Constituției poartă anul acesta marca HaHaHa Production. Vă așteptăm pe 31 decembrie, începând cu ora 21:00, la HaHaHappy New Year București 2015!

  Cei prezenți în piață se vor bucura de un spectacol-concept, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Ideea evenimentului este inspirată din simbolistica anului 2015, supranumit și “anul luminii”. Show-ul de anul acesta va avea o scenografie impresionantă care va întregi spectacolul de muzică, dans și efecte speciale. Mai mult, trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer și urmat de un foc grandios de artificii.

  Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi. De asemenea, ne vor onora cu prezența prieteni apropiați – Loredana, Andra, Delia și Vama – pregătiți pentru a face seara cu adevărat de neuitat.

  Spectacolul HaHaHappy New Year București 2015 va fi prezentat de Smiley, care îl va avea alături pe carismaticul Pavel Bartoș.

  Evenimentul va putea fi urmărit în întreaga țară prin intermediul PRO TV și Acasă, televiziunile partenere ce vor transmite live show-ul din Piața Constituției.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.