• Festivalul de iarna Arthesium

  Trupa Arthesium si Universitatea Hyperion va invita la "Festivalul de iarna Arthesium"

  In cadrul acestui eveniment au loc: spectacole de teatru, ateliere gratuite de teatru, dans, fotografie si creatie, casting pentru cursuri gratuite de actorie, targ de Craciun.

  Locatia unde vor avea loc toate aceste spectacole este: Universitatea Hyperion.

  De ce sa iei parte la "Festivalul de iarna Arthesium"? Pentru ca este timpul sa te mai si distrezi si sa zambesti. Este timpul sa te relaxezi si  sa te bine dispui. Cei care sunt interesati de evenimentele noastre pot accesa pagina de facebook "Arthesium" sau pe blogul "Arthesium Press"

  Facebook: https://www.facebook.com/Arthesium

  Blog: http://wp.me/p5gWEg-t

  Daca doresti sa faci parte si tu din Trupa Arthesium, te asteptm la inscrieri pe data de 14 decembrie, la Universitatea Hyperion in intervalul orar 14:00-17:00. Arthesium este cea mai tanara, energica si frumoasa trupa de teatru de amatori.

  "Festivalul de iarna Arthesium" face parte din proiectul "Salveaza teatrul romanesc". Actorii Arthesium, au venit cu initiativa de a arata publicului de toate varstele cat de frumoasa poate fi lumea teatrului. Din ce in ce mai multi tineri descopera ca teatrul poate fi amuzant, educativ dar si captivant. Vrei sa vezi ca este asa? Atunci hai la teatru!

  Partenerii principali ai Trupei Arthesium sunt: Universitatea Hyperion, Hyperflash si Hyp Tv.

  "Ne recomanda experienta, care face diferenta"

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.