• Expoziție de ceai și cafea de specialitate 29 și 30 octombrie la Hanul Gabroveni

  În ultimele două zile Tea&Coffee Festival (29 și 30 octombrie) va avea loc expoziția de ceai, cafea și accesorii la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 86-88),  între orele 10:00-20:00, Intrarea la expoziție este liberă pentru toți vizitatorii.

  În cadrul expoziției de ceai și cafea de specialitate toți cei interesați vor putea degusta cele mai noi sortimente de cafea și cele mai aromate ceaiuri. Vor fi prezente și unele dintre cele mai bune prăjitorii din capitală, iar accesoriile pentru prepararea și servirea ceaiului și a cafelei nu vor lipsi nici anul acesta. Pentru pasionații de cafea și nu numai, specialiștii barista vor face tot weekendul demonstrații de Latte Art. De la flori, nume de persoane, animăluțe sau Pokemoni, tot ce vă doriți va fi desenat în spuma de lapte a cafelei delicioase. 

  Primul magazin de café gourmet din Bucureşti, Delicatese Florescu, va fi prezent la expoziția de la Hanul Gabroveni cu cafea proaspăt prăjită chiar de către Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului de altădată. Veți putea savura gustul original și inconfundabil al cafelei arabica , 100% naturală,  dar și o gamă variată de dulciuri naturale și de ceaiuri premium, precum și celebrul coniac armenesc Ararat.

  Pentru o cafea savuroasă numai bună de luat pe drum sunteți invitați să vizitați standul Tucano Cafe acolo unde veți găsi cafea proaspăt prăjită, 100% arabica, din Columbia, Etiopia, Limu și Costa Rica.

  Specializați în prăjirea cafelei, cei de la Claro Cafe vă vor prezenta soiuri de cafea atent selecționate din Etiopia, Brazilia, Columbia, Guatemala, Costa Rica, Sulawesi, Peru, Rwanda, iar talentatul barista Florin Lemnaru va face demonstrații uimitoare de Latte Art.  Tot la standul lor veți putea încerca și ceaiuri de cea mai bună calitate, în special organice.

  Aroma rafinată a celebrului ceai englezesc va fi adusă de British Gallery, care au pregătit și o sumedenie de accesorii și cadouri pentru toți iubitorii de artă și admiratorii rafinamentului și tradiției britanice.

   

  Programul complet al festivalului poate fi accesat pe www.tea-coffee.ro,

  FB: www.facebook.com/TeaCoffeeFestival

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.