• Expozitia CONCEPT - un proiect MORA EMERGING 2016

  VINERI – 14 octombrie, ora 19:00, va avea loc vernisajul expozitiei CONCEPT

  Artistii: Anna Grozavu, Beniamin Beaver Harsanyi, Cătălina Nistor, Doamna Dia, O Florina , George Vasilescu, Marina Albu, Rareş Cătălin Rădulescu sunt câştigătorii apelului de proiecte – concepte artistice, din cadrul programului MORA Emerging 2016.

  Artiştii prezintă în această expoziţie proiecte realizate în tehnici diferite: grafică, pictură, video, instalaţie.
  Centrul de Arta MORA va acorda un premiu special artistului câştigător – o expoziţie personală organizată în anul 2017.

  MORA Emerging este un program anual al Centrului de Artă MORA (More Opportunities for Romanian Artists), dedicat susţinerii tinerilor artişti în parcursul lor profesional şi completării pregătirii artistice academice cu noţiuni din viaţa practică de artist, cu noţiuni şi experienţe legate de provocările tânarului artist aflat la debut şi de contextul specific local, european şi internaţional real.

  Parteneri: Clubul Ţăranului
  Parteneri media: Creative Evolution, Modernism.ro, IQads, Benjamin Moore, orasulm.euconcerte-azi.ro, zeppelin, pelipscani.ro
  http://centruldeartamora.ro/

  MORA Emerging editia a III a este un proiect cultural co- finanţat de AFCN - Administratia Fondului National Cultural.

  Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.