• Descoperă „Galaxia” în care ne așteaptă Silviu Pașca!

  Chiar și fără mantia de „supererou”, Silviu Pașca ne îndeamnă să ascultăm cel mai recent single al său - „Galaxia” - și să ne lăsăm imaginația să zboare spre o altă lume. A fost o călătorie de mai bine de doi ani pentru ca piesa să ajungă la varianta finală și să sune „foarte adevărat, și spun adevărat cel puțin pentru felul în care mi-aș dori eu să îmi sune muzica”, a declarat Silviu.

  Piesa a fost compusă de Șerban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu,  Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu și Lucian Nagy, iar la text au contribuit Vlad Popescu, Ioana Sihota, Vlad Munteanu, Andrei Maria (Smiley) și Silviu Pașca.

  „Îmi amintesc cum am intrat în studio în timp ce Jazzy Jo și Vlad Popescu lucrau pe prima variantă a acestei piese, piesa care a plecat, de fapt, de la o idee a lui Marius Pop, ale cărui chitări și backing vocals originale au rămas încă pe track, și mi-am zis, regăsindu-mă într-un moment al vieții mele în care empatizam într-un mare fel cu subiectul piesei, faptul că trebuie să o cânt eu...neapărat! Am tras un ghid, a sunat bine și așa a luat o formă concretă acest cântec”, a spus Silviu Pașca despre noul său single.

  Clipul, realizat de Dragoș Dumistrăcel (DumiArts), forțează barierele între fantezie și realitate și prezintă viața unui personaj incomplet, care știe, înțelege și încearcă să facă pace cu faptul că a pierdut ceva ce nu are cum să mai găsească.

  Este artist și posesorul unei bărbi generoase. Toată lumea de pe Instagram și Facebook îl recunoaște ca fiind Băiatu’ ăla cu barba mare.  

  Face super show-uri atunci când urcă pe scenă și e mereu deschis la provocări. E cunoscut și apreciat pentru vocea sa puternică, optimismul și ușurința cu care abordează diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop, pop-rock sau muzica electronică).

  E îndrăgostit de a lui „Vera” și de aceea s-a hotârât să devină un „Supererou”, pentru a-i aduce toată „Galaxia” la picioare. În paralel, Silviu Pașca este implicat într-un proiect de muzică electronică - Are You Anywhere - alături de care va lansa anul acesta un prim album numit „Recollection”.

  --

  HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de producție.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.