• Concert aniversar Alexandru Andries

  Alexandru Andries  vine la Sala Radio, pe 13 octombrie, sa prezinte recentul sau album: INTERIOARE, lansat in primavara acestui an, cu ocazia implinirii a trei decenii de la aparitia primului sau album.

  Data acestui concert este una extrem de speciala, pe 13 octombrieAlexandru Andries vrea sa sarbatoreasca alaturi de public aniversarea cu numarul 60.

  In 1984, Alexandru Andries isi lansa albumul de debut intitulat INTERIOARE, aparut atunci sub umbrela Casei de Discuri Electrecord. “Ideea a fost sa marcam acest lucru printr-o editie speciala, in primul rand o varianta remasterizata a intregului album, facuta la nivelul tehnic de azi – de acest lucru s-a ocupat domnul Victor Panfilov si eu zic ca i-a iesit foarte bine”, declara artisul in primavara anului 2014. In cei 30 de ani de activitate, cantaretul de folk, jazz si blues, Alexandru Andries, a adunat peste 3000 de concerte si are o discografie bogata, care cuprinde peste 45 de proiecte muzicale.

  Albumul aniversar INTERIOARE contine noua cantece preluate de pe albumul de debut, din 1984 si prezentate intr-o varianta noua, inedita. Totodata, la realizarea albumului din 2014 au contribuit si Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera si Sorin Romanescu, in calitate de invitati ai artistului. Proiectul INTERIOARE ar fi avut sanse sa apara si in format vinyl, insa ideea a fost respinsa de catre artist: “Ne-am gindit ca nu prea are rost, cercul celor care inca mai au acasa pick-up in stare de functionare s-a redus simtitor – si-n plus, in 1984 albumul asa a aparut, in format vinyl si sa pornim de la vinyl trecind prin computer spre CD ca sa scoatem iar vinyl e un traseu destul de amuzant si cam fortat – asa ca am renuntat la ideea asta”, a mai spus Alexandru Andries.

  Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

  Organizator Dilema veche

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.