• AȘTEPTÂNDU-L PE MAROT – un spectacol despre o țară care încă așteaptă, în premieră la Teatrul În Culise

  Pe 19 octombrie de la ora 20:00, Teatrul In Culise (Calea Călărașilor nr. 55) va fi gazda unei premiere teatrale semnate de Theo Herghelegiu: AȘTEPTÂNDU-L PE MAROT – un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care... încă așteaptă.

  Obișnuită să-i pună publicului oglinda adevărului în față, Theo Herghelegiu, una dintre cele mai importante voci din zona independentă a scenei românești, revitalizează vara teatrală din București și propune un nou spectacol care vorbește despre slăbiciunea de a lăsa timpul să treacă sperând că lucrurile se vor întâmpla de la sine.

  În ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar ei, asemeni personajului  din celebra piesă “Așteptându-l pe Godot”, n-au mai venit niciodată.
  În ’90, noi și părinții noștri, i-am așteptat din nou. Pe americani, pe europeni, pe eschimoși – oricine era bine-venit, numai să ne ghideze puțin prin democrația care ne lovise crunt. Sub centură. Iar aceștia – au venit, sau n-au venit.
  În 2016, unii dintre noi încă mai așteaptă ceva. Sau pe cineva… Depinde de gradul de implicare al fiecăruia.

  ASTEPTANDU-L PE MAROT, de data asta. Cu: Bogdan Talasman, Damian-Victor Oancea, Dana Vulc. Text și regie: Theo Herghelegiu.

  Ne-ar face mare placere sa fiti alaturi de noi la acest eveniment, insa va rugam sa ne confirmati prezenta la adresa teodora@inculise.ro.

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.