• Are You Anywhere?

  NE ADUNĂM PE ACOPERIȘ ȘI SĂRBĂTORIM ÎNCEPUTUL TOAMNEI, ULTIMUL ZÂMBET AL ANULUI PE RITMURI DE MUZICĂ ELECTRONICĂ.

  Toamna anului acesta face ca sezonul petrecerilor pe acoperiș să nu se termine prea curând.

  Septembrie de vacanță într-un stil mai puțin clasic -  o alegere curioasă de a ne petrece pe acoperiș, dar când vremea ține cu tine, parcă nu poți să o refuzi. Când vine vorba de locație, Deschis Gastrobar e tot ce se poate mai bun. Ne ridicăm puțin mai sus de nivelul oboselii și stresului din capitală și simțim cum zâmbetele noastre prind contur pe fondul soarelui ce ne încălzește trupurile.

   Pe fundal de muzică electronică atent selecționată, asezonată atent cu live-act-uri de excepție, pupitrul devine tărâmul de joacă al ritmurilor eclectice de dans și voce surprinsă intens de DJi ce își duc veacul sub umbrela HaHaHouse. Paul Damixie, Allya, Bite Your Lips și Mentaal devin curatorii tălpilor noastre ce se vor lăsa conduse în voie de bași puternici și vibe-ul petrecerii. 

   Surprinși veți fi, căci la această adunare vă vom pune la dispoziție și un decor cum nu a mai fost, activități cum nu ați mai văzut și ceva invitați speciali la care nu v-ați așteptat. 

   Cum cele mai frumoase zâmbete sunt cele apreciate, aducem lângă noi și cei mai dragi oameni cu spiritul de party mereu zbătându-se în ei, căutând o cale de ieșire. 

   Ieșirea este aici. 

   Oriunde și pretutindeni. 

  Pentru mai multe informații vă invităm să participați la eveniment

  https://www.facebook.com/events/704557126355674/

  Precum și să vizitați pagina noastră

  https://www.facebook.com/hahahouse.ro

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.