• UN PROIECT URBAN INEDIT: „CREATIV PARK”

  Aflat in inima Capitalei (in zona Unirii), parcul Tribunalului este, paradoxal, un loc foarte putin cunoscut de bucuresteni, asta si din cauza plasarii lui ascunse in spatele vechiului Palat de Justitie de pe malul Dambovitei. E un parculet discret,cu aer patriarhal, care ar putea deveni, periodic, un spatiu de organizari evenimente. pentru locuitorii din zona si nu numai. In acest sens Asociatia de tineret Connections din sectorul 4, demareaza sambata 23 septembrie un proiect comunitar inedit care va anima acest perimetru ascuns al orasului.

 • Lansare oficiala FF Theatre & Academy

  FF Theatre și FF Academy ies in lume! Înperioada 4-10 septembrie 2017 vă invităm sa vedeți ce profesori minunati suntem și cum le-am schimbat viața cursanților noștri, să asistați la workshopuri gratuite de actorie și improvizație și să vă bucurați alături de noi la spectacolele cu intrare liberă produse de FF Theatre.

  Programul lansării este următorul:

  Luni, 4 septembrie - Lansare FF Theatre Academy
  18:00 - Workshop Actorie susținut de Alex Vladși Florin Frățilă 
  20:30 - „Audiția” - spectacol susținut de cursanții FF Theatre Academy

 • Trupa Arthesium si Arthfel organizeaza cursuri de teatru!

  In perioada 23-24 septembrie va avea loc castingul pentru cursurile oferite de Arthesium si Arthfel. Acestea se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 12 si 40 de ani, care au sau nu experienta pe scena.

  Cursurile se impart in urmatoarele module: ”Cursuri de teatru”, ”Dezvoltare personala” si ”Cursuri de dictie”.

  Pagini

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.