• Descoperă „Galaxia” în care ne așteaptă Silviu Pașca!

  Chiar și fără mantia de „supererou”, Silviu Pașca ne îndeamnă să ascultăm cel mai recent single al său - „Galaxia” - și să ne lăsăm imaginația să zboare spre o altă lume. A fost o călătorie de mai bine de doi ani pentru ca piesa să ajungă la varianta finală și să sune „foarte adevărat, și spun adevărat cel puțin pentru felul în care mi-aș dori eu să îmi sune muzica”, a declarat Silviu.

 • Unde mergem cu cei mici in Saptamana Scoala Altfel – la KINOdiseea!

  Dupa ce a adus in ultimii 8 ani publicului cele mai noi, iubite si apreciate filme pentru copii, filme premiate la festivaluri internationale si aclamate de majoritatea criticilor, care rar ajung in cinematografele romanesti, KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, revine in premiera anul acesta cu o editie intermediara, in cadrul saptamanii Scoala Altfel.

  Pagini

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.